Privatlivspolitik

Persondata Politik

Som bruger på luxos.dk er du anonym. Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer nogen oplysninger, som kan identificere dig. Men når du lægger en ordre, oplyser du en række informationer om dig selv. Blandt andet navn, e-mail adresse og telefonnummer. Disse informationer bruger vi til at få produkterne korrekt frem til dig. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, bruges oplysningerne desuden til at sende dig nyheder og gode tilbud.

Nogle af disse oplysninger falder ind under begrebet persondata. I forbindelse med de nye EU-persondataforordning (GDPR). Disse oplysninger opbevares i op til 5 år, hverefter oplysninger slettes, med mindre der stadig er aktive kundeforhold.

Oplysningerne opbevares krypteret hos vores samarbejdspartnere listet nedenfor.

  • One.com – Hoster hjemmesiden luxos.dk og databasen.
  • Shipmondo.com – samarbejder vi med for nemt, enkelt og korrekt udsendelse af ordrer. Oplysninger opbevares her i op til 12 måneder med henblik på korrekt afsendelse af ordre, og bruges til eventuelle returlabels.

Ingen kundeoplysninger videregives til tredjepart. Det er kun ovenstående grupper af medarbejdere, der kan se og hente oplysningerne.

Lux Os indsamler oplysninger med det formål, at kunne levere det bestilte materiale samt bogføre korrekt til SKAT. Ønsker du information om, hvad vi har registeret på dig, kan du kontakte os via vores kontaktformular. Ønskes oplysninger slettes, vil vi ud fra EU-persondataforordningens gældende regler få fjernet alle oplysninger inden for den af EU udstedte tidshorisont.

Som registret hos Lux Os har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen, ret til at se dine oplysninger på luxos.dk, samt at slette dine oplysninger. Som kunde hos lux Os har du altid ret til at se og redigere i de persondata vi har.