Jeg hedder Susanne, og jeg er personen bag Lux_os. Jeg har altid elsket boligindretning, og jeg brænder for tidsløst og smukt håndværk. 

01 TANKEN BAG

Tanken bag LuxOs er at skabe en sted, hvor jeg kan sælge ting fra engagerede håndværkere og iværksættere.
Udvalget vil derfor være skiftende –  jeg samarbejder med håndværkere, hvis produkter kræver stor fokus og faglighed. Det er vigtigt for mig, at produkterne er tidsløse, og jeg er hele tiden på udkig efter spændende ting, som holder i generationer. Det er efter min mening det, der kendetegner det gode håndværk.

Jeg styler tingene i mit eget hjem. På den måde kan I få et indtryk af tingene i et helt almindeligt hjem, inden I beslutter jer for at købe. Disse billeder poster jeg på instagram, og tingene kommer til salg på hjemmesiden.

Jeg samarbejder også med Dorthe, som læser til indretningskonsulent. Vi brænder begge to for indretning, og sammen tilbyder vi indretningshjælp. Du kan finde vores indretningspakker under shoppen. 

02 MÅLET

Målet er bl.a. at skabe en større interesse og kendskab til de små virksomheder, håndværket og den lokale produktion.

Ligeledes vil jeg sammen med Dorthe gerne gøre op med, at indretningshjælp er for nogle bestemte mennesker. Alle kan have gavn af at få nye øjne på deres hjem. 

Jeg har selv benyttet mig af indretningshjælp år tilbage, og det har sparet mig for mange penge, da mit hjem fik en rød tråd både indretning- og farvemæssigt.

03 LEVERING

Når jeg sender din(e) vare(r), bruger jeg kun certificeret silkepapir og pap. 

Jeg pakker selvfølgelig dine gaver  smukt ind med omhu og et personligt touch.

Jeg prøver at genbruge så meget af min emballage som muligt, og du vil derfor nogle gange modtage din pakke i en kasse, som har været afsted før.  

04 HÅNDVÆRK

Når du handler hos LuxOs, køber du et produkt, som der er blevet lagt tid og kræfter i. Jeg har nøje udvalgt produkterne, som jeg mener opfylder mine krav til æstetik og håndværk. Det er produkter, som tilfører personlighed til dit hjem – og som holder i generationer.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med i mit lille univers – og at du vil finde inspiration til sin bolig og måske en gave til dig selv eller en ven. Der vil løbende komme nye produkter på siden.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, forespørgsler, ris & ros

Bedste hilsner fra

Susanne