Billedvæg

Billedvæg

Jeg har sammensat nogle råd til at lave en billedvæg. Jeg håber, at du kan bruge dem?

01 Start med at tage højde for væggens størrelsen og de møbler og farver, der er i rummet.

02 Overvej derefter rammernes placering og størrelse i forhold til hinanden. Her kan man vælge at skabe et kvadratisk og stilrent udtryk, eller man kan lave et mere dramatisk udtryk ved at kombinere forskellige rammestørrelser og placere rammerne uafhængigt af hinanden.

03 Overvej herefter, hvilket udtryk du gerne vil have, når du vælger billeder. Hvis du går efter et roligt udtryk, kan du vælge enkle billeder med rolige farver. Ønsker du derimod et mere dramatisk udtryk, er det en fordel at mikse stærke farver og mønstre.

04 Inden du hænger op på væggen, kan det være en god ide at lægge billederne ud på gulvet på den måde, som du forestiller dig, at de skal hænge på væggen. På den måde får du et indtryk af, hvordan det kommer til at se ud. Nu er du klar til at hænge op. Vær opmærksom på at måle nøjagtigt ud, inden du hænger op.

En god ide at lægge billederne ud på gulvet på den måde, som du forestiller dig, at de skal hænge på væggen

God fornøjelse med at lave din billedvæg

Lux_os

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *